Köpvillkor

Asterlings DOFTBAR är en skönhetsbutik i centrala Linköping. Attraktiva varumärken inom doft, make up och hudvård. Du kan även unna dig sköna behandlingar för kropp och själ i en lugn och avslappnande miljö. Vi är välutbildade skönhetsexperter, nagelterapeut och hudterapeut.

Besöksadress:  Asterlings Doftbar  Nygatan 31 58219 Linköping Telenr: 013-101544

orgnr: 556947-0544

info@doftbar.se

Fri frakt vid minst 500kr. Annars fraktkostnad 39kr.  Våra normala leveranstider är 1-7 vardagar.  Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. I priserna ingår moms med 25 %. När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress.  I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Om du väljer att betala med faktura så har den en förfallotid på 14 dagar, fakturan skickas från Klarna. Du får alltid en följesedel tillsammans med din beställning.

Vid returer ska produkten ej vara öppnad, bruten, på grund av hälso- och hygienskäl. Vid retur av köpta produkter ska gåvor och varuprover också returneras av kunden till Doftbar. Ångrar du ditt köp kommer vi att betala tillbaka alla genomförda betalningar från din order vi fått från dig, inklusive de leveranskostnader som tillkommit.

Du har rätt att ångra ditt köp oavsett skäl genom att meddela oss på info@doftbar.se inom 14 dagar från då du eller någon tredje part, dock ej transportföretaget, som du anger, tar den sista varan i en beställning i fysisk besittning. Vänligen notera att ångerrätten inte gäller för produkter med bruten försegling som inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl.

Skada: trasig eller öppnad kartong vid leverans, kontakta ditt utlämningsställe direkt när du hämtar ut paketet. De har färdiga blanketter för skadeanmälan.

Kontaktuppgifter: Doftbar 013-101544  alt info@doftbar.se